Shfaq/Fshih

Faqe standarde e Uebit

Ky është një mesazh automatik, i cili ju vërteton se krijimi i llogarisë tuaj në Kosoft është përfunduar me sukses.
Të gjitha shërbimet tuaja, përfshirë pakot e Hostingut, Domainat si dhe tiketat për ndihmë, mund t'i gjeni në Zonën e Klientit.

Kjo faqe është gjeneruar në mënyrë automatike. Jeni duke e parë këtë faqe ngase ju keni krijuar faqen tuaj, por ende nuk keni ngarkuar materialet e nevojshme. Për ta ngarkuar faqen apo materialet tuaja, mund të veproni me sa vijon:
  • Të ngarkoni materialet e faqes përmes FTP.
  • Të instaloni aplikacione në faqen tuaj: CMS, fotogaleri, forum diskutimesh, aplikacion shitjeje online dhe shumë gjësende tjera.
  • Të krijoni faqej tuaj duke shfrtëzuar Kosoft 1 Klik Apps përmes të cilit ju ofrohen një numër i madh i aplikacioneve me dizajne të gatshme.
Kyçuni në llogarinë tuaj duke vizituar

Përkrahje teknike

KOSOFT Ltd. ju garanton shërbime 24/7 duke ju mundësuar shërbimin e LiveChat apo sistemin e tiketave mbështetëse. Mëso më shumë: http://kosoft.com
  • Kosoft Hosting Solutions – shërbime në teknologjinë më të avancuar.
  • Kosoft Professional services - consulting, seo, analytics, SaaS, cloud computing dhe automation solution.